1. Calitate superioară – Parchetul masiv Dias Wood este fabricat din lemn natural de cea mai bună calitate, care îi conferă o durabilitate și rezistență crescută în timp.
  2. Design unic – Parchetul masiv Dias Wood este disponibil într-o varietate de nuanțe și modele, permițându-vă să alegeți parchetul perfect pentru designul interior al casei sau biroului dumneavoastră.
  3. Personalizare – Parchetul masiv Dias Wood poate fi personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră, permițându-vă să alegeți dimensiunea, nuanța și finisajul perfect pentru proiectul dumneavoastră.
  4. Durabilitate – Parchetul masiv Dias Wood este un material durabil și rezistent, care poate rezista în timp, chiar și în camerele cu umiditate crescută, cum ar fi baia sau bucătăria.
  5. Rezistență la uzură și abraziune – Parchetul masiv Dias Wood este rezistent la uzură și abraziune, ceea ce îl face potrivit pentru zonele cu trafic intens.
  6. Încălzirea în pardoseală – Parchetul multistratificat Dias Wood este compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală, ceea ce îl face o alegere populară pentru casele și birourile moderne.
  7. Expertiză și experiență – Dias Wood are o vastă experiență în producția și distribuția de parchet masiv, oferind produse de cea mai înaltă calitate și servicii profesionale clienților săi.
  8. Servicii complete – Dias Wood oferă o gamă completă de servicii, de la producție la sfaturi pentru instalare și întreținere, asigurându-vă că veți avea o experiență completă și satisfăcătoare.
  9. Inovație – Dias Wood este o companie inovatoare, care urmărește în permanență noile tehnologii și tendințe în domeniul parchetului masiv, oferind astfel produse de cea mai înaltă calitate și design modern.
  10. Responsabilitate socială – Dias Wood este o companie responsabilă din punct de vedere social, contribuind astfel la construirea unui viitor sustenabil și echitabil.

Telefon

+4 0729 280 091

 
 

Adresă

Mun. BOTOSANI, Str. A.S. Puskin, Nr. F.N

https://www.facebook.com/diaswood.ro

 

DIAS WOOD SRL Cod Unic de Înregistrare 26133418 Nr. Înmatriculare J07/364/2009

Call Now Button