Dias Wood

Am parcurs un drum lung pentru a ajunge aici, plin de oportunități frumoase și mai puțin frumoase. Am învățat multe lecții în aceasta calatorie, cel mai important este că putem ține pasul cu tendințele mondiale doar prin onestitate, muncă constantă și investiții – în oameni și în noile tehnologii mai ales.

Am învățat în timp lecția cheie – că programul de producție a lemnului trebuie dezvoltat și îmbunătățit în mod constant în conformitate cu cele mai recente evoluții în acest domeniu. Feedbak-ul clientilor nostrii ne-a dat dovada că suntem pe drumul cel bun. Scopul nostru este să progresăm constant și să împingem granițele pentru a fi mai buni pentru TINE, dar încercăm să facem tot ceea ce facem în conformitate cu povestea noastră și acum cu povestea ta – să fim în contact cu natura.

Misiunea Dias Wood este de a oferi clienților săi cele mai bune produse și servicii de parchet masiv, prin intermediul inovației, calității superioare și a sustenabilității ecologice.

Viziunea Dias Wood este de a deveni liderul de piață în domeniul producției de parchet masiv, prin furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate, prin respectarea standardelor de mediu și prin oferirea de soluții personalizate clienților săi.

Apariții media:

Telefon

+4 0729 280 091

 
 

Adresă

Mun. BOTOSANI, Str. A.S. Puskin, Nr. F.N

https://www.facebook.com/diaswood.ro

 

DIAS WOOD SRL Cod Unic de Înregistrare 26133418 Nr. Înmatriculare J07/364/2009

Call Now Button