Bine ai venit în lumea Dias Wood, unde tradiția se împletește cu inovația și unde lemnul, cu tot farmecul său, se transformă în opere de artă sub forma parchetului masiv. Dacă te afli în procesul de renovare a casei sau pur și simplu ești un iubitor de design interior, ai ajuns în locul potrivit pentru a afla mai multe despre magia parchetului masiv.

1. Ce înseamnă Parchet Masiv?

Parchetul masiv, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli, este confecționat dintr-o singură bucată de lemn. La Dias Wood, ne specializăm în stejar, un lemn recunoscut pentru durabilitatea și estetica sa. Parchetul nostru reflectă frumusețea naturală a lemnului, oferind fiecărei încăperi o notă de eleganță și confort.

2. Beneficiile Parchetului Masiv

  • Durabilitate: Cu o îngrijire adecvată, parchetul masiv poate dura generații întregi, transformându-se într-o investiție pe termen lung pentru locuința ta.
  • Estetică: Fiecare planșă de parchet masiv este unică, având modele de granulație distincte care aduc un farmec deosebit în interior.
  • Valoare: Îmbunătățirea cu parchet masiv poate crește valoarea casei tale pe piața imobiliară.

3. Îngrijirea Parchetului Masiv

La Dias Wood, ne dorim ca parchetul tău să arate impecabil ani la rând. Iată câteva sfaturi pentru o îngrijire corespunzătoare:

  • Curățare regulată: Folosește un mop uscat sau aspiratorul pentru a elimina praful și murdăria.
  • Evită umezeala: Evită să lași apa sau alte lichide să se prelingă pe parchet.
  • Protecție: Utilizează protecții sub picioarele mobilei pentru a preveni zgârieturile.

4. Alegerea nuanței potrivite

De la tonuri deschise, naturale, până la cele mai închise, e important să alegi o nuanță care să se potrivească stilului tău:

  • Naturale și luminoase: Pentru un spațiu aerisit și luminos, recomandăm nuanțele naturale de stejar.
  • Intime și calde: Tonurile mai închise sunt ideale pentru a crea o atmosferă cozy și intimă.

5. Finisajele

  • Lustruit: Dă un aspect elegant și sofisticat.
  • Mat: Oferă un look natural și contemporan.

6. Instalarea Parchetului

Recomandăm să colaborezi cu un profesionist pentru instalarea parchetului masiv. Acesta poate asigura o potrivire perfectă și o durată de viață extinsă a podelei.

7. Dias Wood: Tradiție și Expertiză

De ce să alegi Dias Wood? Nu doar pentru că producem parchet de calitate, dar și pentru că înțelegem lemnul. Suntem mândri de rădăcinile noastre românești și de experiența acumulată în domeniu.

8. Recomandări

Pentru o experiență completă, recomandăm să asortezi parchetul masiv cu alte elemente naturale: pietre, plante și textile de calitate.

Parchetul masiv nu este doar o alegere de design, ci o declarație de stil și o investiție în confortul casei tale. La Dias Wood, ne mândrim cu fiecare bucată de lemn transformată într-o planșă perfectă de parchet. Descoperă colecțiile noastre și lasă-te inspirat de frumusețea naturală a lemnului masiv.

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi și să descoperi magia parchetului autentic. Pentru mai multe informații sau pentru a ne contacta, vizitați diaswood.ro.

 

Telefon

+0729 280 091

 
 

Adresă

Mun. BOTOSANI, Str. A.S. Puskin, Nr. F.N

https://www.facebook.com/diaswood.ro

 

DIAS WOOD SRL Cod Unic de Înregistrare 26133418 Nr. Înmatriculare J07/364/2009

Call Now Button