Într-o lume dominată de rapiditate și tehnologie, autenticitatea și naturalețea devin tot mai prețioase. În decorarea interioară, aceasta este reflectată prin alegerea materialelor naturale și durabile, precum parchetul masiv din stejar. Alegerea parchetului nu este doar o decizie estetică, ci și una funcțională și de durată. Parchetul masiv din stejar oferă avantaje semnificative, fiind o investiție pe termen lung.

Frumusețea naturală și unică a fiecărei plăci de parchet este unul dintre cele mai mari avantaje. În gama NATUR de la DIAS WOOD, se admite prezența unor mici diferențe de culoare și alburn, de până la 20% din lățime, precum și noduri sănătoase de maximum 15 mm, ceea ce face ca fiecare placă de parchet să fie unică și să reflecte variația naturală și frumusețea reală a lemnului de stejar. În același timp, gama RUSTIC păstrează nodurile într-un mod care adaugă textură și caracter podelei, accentuând autenticitatea și personalitatea fiecărei încăperi.

Durabilitatea este un alt avantaj major al parchetului masiv din stejar. Cu o grosime de 22 mm și un strat de uzură de 11 mm, acest parchet este construit pentru a rezista la traficul intens și uzura zilnică. De asemenea, parchetul SELECT oferă un strat de uzură generos care va rezista la numeroase rânduri de recondiționare, extinzând durata de viață a pardoselii.

Flexibilitatea în instalare este un alt atu al parchetului masiv din stejar. Parchetul masiv stejar NATUR, RUSTIC și SELECT vine într-o varietate de dimensiuni, permițându-vă să alegeți cea mai potrivită dimensiune pentru spațiul dumneavoastră, asigurând o instalare uniformă și estetică.

Un alt aspect atrăgător este personalizarea finisajului. Parchetul masiv stejar NATUR și SELECT vine nefinisat, oferindu-vă posibilitatea de a alege finisajul care se potrivește cel mai bine cu stilul și preferințele dumneavoastră.

Parchetul stratificat DIAS WOOD prezintă avantaje adiționale, fiind ideal pentru cei care optează pentru încălzirea prin pardoseală datorită structurii sale speciale și a atenției acordate coeficientului de transfer termic. Acesta oferă o stabilitate superioară, fiind o alegere excelentă pentru spații care sunt expuse la variații de umiditate și temperatură.

 

Telefon

+0729 280 091

 
 

Adresă

Mun. BOTOSANI, Str. A.S. Puskin, Nr. F.N

https://www.facebook.com/diaswood.ro

 

DIAS WOOD SRL Cod Unic de Înregistrare 26133418 Nr. Înmatriculare J07/364/2009

Call Now Button