Întreținerea corespunzătoare a parchetului masiv este esențială pentru a prelungi durata de viață și aspectul său estetic. Iată câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să îngrijiți și să întrețineți parchetul masiv:

  1. Curățați parchetul cu regularitate – Este important să curățați parchetul cu regularitate pentru a îndepărta murdăria și praful acumulate. Folosiți o mătură moale sau o cârpă uscată pentru a îndepărta murdăria și praful. În cazul în care parchetul este murdar, puteți utiliza o cârpă umedă și să vă asigurați că îl uscați imediat după ce ați terminat de curățat.
  2. Evitați contactul cu apa în exces  –Evitați să îl udați prea mult sau să lăsați apă să stagneze pe suprafața parchetului. În cazul în care parchetul se udă accidental, ștergeți-l imediat cu o cârpă uscată.
  3. Utilizați produse de curățare speciale – Folosiți doar produse de curățare speciale recomandate de producătorul parchetului masiv. Evitați utilizarea soluțiilor de curățare puternice sau a produselor chimice care pot deteriora finisajul parchetului.
  4. Evitați zgârieturile și loviturile – Parchetul masiv este sensibil la zgârieturi și lovituri, astfel încât trebuie să fiți atenți să nu lăsați obiecte grele să cadă pe el sau să trageți mobilierul pe parchet.
  5. Protejați parchetul – Utilizați covorașe de protecție în zonele cu trafic intens sau în locurile unde este posibil să se deterioreze parchetul (de exemplu, în fața ușilor sau sub scaunele de birou).
  6. Păstrați umiditatea în control – Menținerea nivelului optim de umiditate în încăpere poate ajuta la protejarea parchetului masiv și poate preveni apariția crăpăturilor sau deformărilor. Mentineti umiditatea in incapere intre 40-60%.

În general, parchetul masiv necesită puțină întreținere și îngrijire, dar respectarea câtorva reguli simple poate prelungi durata de viață și aspectul estetic al parchetului dumneavoastră.

 

Telefon

+0729 280 091

 
 

Adresă

Mun. BOTOSANI, Str. A.S. Puskin, Nr. F.N

https://www.facebook.com/diaswood.ro

 

DIAS WOOD SRL Cod Unic de Înregistrare 26133418 Nr. Înmatriculare J07/364/2009

Call Now Button